Αφοι Φιλοσίδη Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Έμπορος VW | 210.76.47.824-8 | Fax 210.76.47.823 | Λεωφόρος Καρέα 2, 16232 Βύρωνας

Στόχος μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης.

Με μια δυνατή ομάδα εξυπηρέτησης!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσιτών, προσωποποιημένων υπηρεσιών με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Για αυτό επενδύουμε συνέχεια στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Γνωρίστε τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνείτε και σας εξυπηρετούν καθημερινά.

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.: Τα πάντα γύρω από την αυτοκίνηση της VW

Ομάδα εξυπηρέτησης Service

Ομάδα Εξυπηρέτησης Έκθεσης Volkswagen'

Εξυπηρέτηση Τμήματος Μεταχειρισμένων Filocars

Εξυπηρέτηση Τμήματος Filorent - Ενοικίασης Αυτ/των

Εξυπηρέτηση Τμήματος Service 'Direct Express'

Τηλεφωνική συμβούλευση

Αν έχετε ακόμα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τεχνικά ζητήματα, Service, ανταλλακτικών, φανοβαφείου, εξοπλισμού, λειτουργία ή με την αγορά και χρηματοδότηση του αυτοκινήτου που επιθυμείτε, αλλά δεν μπορείτε να περάσετε, ζητήστε μας να σας πάρουμε τηλέφωνο για να σας τα εξηγήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε. Κανονίστε μια τηλεφωνική ή διαδικτυακή συνάντηση!

Παραγγελία προσπέκτους

Σε περίπτωση που είχατε περάσει και δεν είχαμε ή ξεχάσατε να πάρετε μαζί σας το αντίστοιχο προσπέκτους, μπορούμε να σας το αποστείλουμε και ταχυδρομικώς αν το επιθυμείτε. Οι σύμβουλοί μας θα σας πάρουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση της διεύθυνσής σας και θα σας αποστείλουμε τα προσπέκτους άμεσα. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μπορείτε να βρείτε όλα τα προσπέκτους και στην σελίδα μας. Ανακαλύψτε τoν κόσμο της αυτοκίνησης Volkswagen.

Ζητήστε προσφορά

Σε περίπτωση που μένετε μακριά και αδυνατείτε να περάσετε για να σας συντάξουμε μια προσωποποιημένη, μη-δεσμευτική προσφορά για το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, ή θέλετε μια επικαιροποιημένη προσφορά με επιπλέον προαιρετικό εξοπλισμό, απλώς ζητήστε το μας! Οι σύμβουλοί μας θα σας πάρουν τηλέφωνο, θα την συντάξουν και θα την λάβετε είτε σε ηλεκτρονική μορφή, είτε ταχυδρομικά αν επιθυμείτε. Μη διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά, θα δείτε ότι σας συμφέρει!

Δεν θέλετε να περιμένετε;

Έκθεση: Λεωφόρος Καρέα 2, Βύρωνας Τ.Κ 16232 Τηλ. 210 7647824-8 Fax .210 7647823 e-mail: ekthesi@filosidis.gr

Στόχος μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσιτών, προσωποποιημένων υπηρεσιών με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.: Τα πάντα γύρω από την αυτοκίνηση της VW