Αφοι Φιλοσίδη Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Έμπορος VW | 210.76.47.824-8 | Fax 210.76.47.823 | Λεωφόρος Καρέα 2, 16232 Βύρωνας

Πακέτα Volkswagen Economy

Η Volkswagen σας προσφέρει τα πακέτα Volkswagen Economy για οχήματα ηλικίας  5 ετών και πάνω. Επωφεληθείτε και διατηρήστε την αξία του αυτοκινήτου σας.

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.: Τα πάντα γύρω από την αυτοκίνηση της VW

Πακέτα Volkswagen Economy

  1. Εξελίχθηκαν ειδικά για αυτοκίνητα ηλικίας πέντε ετών και άνω, για να υπάρχει δυνατότητα μιας οικονομικής επισκευής ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου.
  2. Αποτελούνται από γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, που ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία της μάρκας. Ελέγχονται και εγκρίνονται από το τμήμα εξέλιξης του ομίλου.
  3. Διατίθενται από τους Εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Volkswagen σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, στις οποίες περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση. Έτσι, γνωρίζετε εξαρχής πόσο ακριβώς θα κοστίσει η επισκευή.
  4. Διατίθενται για πολλές επισκευές συντήρησης. Για παράδειγμα, υπάρχουν πακέτα για αντικατάσταση σε τακάκια και δίσκους φρένων, σιλανσιέ, μπαταρίες, αμορτισέρ και πολλά άλλα.
  5. Αποτελούν ασφαλή και οικονομικά συμφέρουσα λύση για τα παλαιότερα αυτοκίνητα.

Όλα τα προγράμματα συντήρησης

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα συντήρησης ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας. Η Volkswagen σας προσφέρει προσιτές και οικονομικές λύσεις για κάθε βαλάντιο.

Long Life Service & Fixed Service. Για αυτ/τα έως 4 ετών

Πακέτα Economy. Με Ανταλλακτικά & Εργασία.

Τα Πακέτα Economy. Για αυτ/τα από 5 – 10 ετών.

Τα Πακέτα Economy Plus. Για αυτ/τα άνω των 10 ετών.

Direct Express L. Athinon

Direct Express L. Athinon, Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε., Εξουσιοδοτημένος Έμπορος / Συνεργάτης Service Kosmocar A.E.,Λ.Αθηνών 374, 12243 Περιστέρι τηλ. 210.571.1800

VW Service

VW Service, Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε., Εξουσιοδοτημένος Έμπορος / Συνεργάτης Service Kosmocar A.E.,

Λ.Καρέα 26-30, 16232 Βύρωνας, τηλ. 210.7647810

Στόχος μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσιτών, προσωποποιημένων υπηρεσιών με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.: Τα πάντα γύρω από την αυτοκίνηση της VW