Αφοι Φιλοσίδη Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Έμπορος VW | 210.76.47.824-8 | Fax 210.76.47.823 | Λεωφόρος Καρέα 2, 16232 Βύρωνας

Εξοικονομήστε – με μια έξυπνη επιλογή.

Για να μην επιβαρυνθείτε δυσανάλογα για τις μικρές τοπικές ζημιές της καθημερινότητας και για να κρατήσει το δικό σας Volkswagen διαχρονικά την αξία του, δημιουργήθηκε η υπηρεσία Clever Repair της Volkswagen. Ρωτήστε μας και θα εκπλαγείτε. Για όλα τα μοντέλα Volkswagen.

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.: Τα πάντα γύρω από την αυτοκίνηση της VW

Έξυπνη επισκευή, έξυπνη αποταμίευση.

Βαθουλώματα, γδαρσίματα, χτυπήματα από χαλάζι ή από πέτρα; Μικρές ζημιές που επηρεάζουν την εμφάνιση του Volkswagen σας αλλά και την αξία του. Αλλά, χρειάζεστε πραγματικά μια πλήρη επισκευή;

 

Σας προσφέρουμε τώρα μια έξυπνη εναλλακτική: Volkswagen Clever Repair για όλες τις μικρές ζημιές στο εσωτερικό και εξωτερικό του αυτοκινήτου σας. Η εναλλακτική επισκευή που σας προσφέρουμε παρέχει μεθόδους 80% φθηνότερες από μια πλήρη επισκευή – και το αυτοκίνητο σας μοιάζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

 

Volkswagen Clever Repair® σημαίνει διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκίνητου, ασύγκριτη ποιότητα επισκευής. Οι ειδικοί μας, κατάλληλα εκπαιδευμένοι, χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες μεθόδους, εργαλεία και βαφές σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα της μεθόδου και τα άριστα αποτελέσματα..

 

* Σε σύγκριση με τις συνηθισμένες μεθόδους επισκευής

[real3dflipbook id=”91″]

Κάντε click για να ανοίξετε το ενημερωτικό φυλλάδιο.

Υπηρεσίες αποκατάστασης της Clever Repair

* αν η ασφαλιστική σας εταιρεία δεν αποδέχεται την απαίτηση για αποζημίωση, μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις χαμηλού κόστους.

Αποκατάσταση χρώματος.

Νέες εξελιγμένες τεχνικές βαφής βοηθούν να εξαλειφθούν μικροζημιές όπως γδαρσίματα και χτυπήματα ακόμα και χωρίς να αφαιρεθούν οι προς επισκευή επιφάνειες από το όχημα. Ο καινοτόμος τρόπος βαφής εξασφαλίζει τη μέγιστη ομοιομορφία χρώματος σε σχέση με το πρωτότυπο.

Αποκατάσταση αμαξώματος από βαθουλώματα.

Τα βαθουλώματα μπορούν να αποκατασταθούν με χαμηλό κόστος. Το πρωτότυπο χρώμα παραμένει και έχετε πλήρη προστασία έναντι της σκουριάς. Ιδανικό για χτυπήματα από χαλάζι και μικροζημιές κατά το παρκάρισμα. Προϋπόθεση: Δεν πρέπει να έχει αλλοιωθεί το χρώμα

Επισκευή εξωτερικών πλαστικών.

Γδαρσίματα και γρατζουνιές στο χρώμα των πλαστικών (προφυλακτήρες, θήκη καθρέπτη, κ.λ.π.) επισκευάζονται γρήγορα με χαμηλό κόστος, χωρίς να αφαιρεθούν οι προς επισκευή επιφάνειες από το όχημα και άριστο τελικό αποτέλεσμα.

Θραύση κρυστάλλων.

Σε πολλές περιπτώσεις, μικρές ζημιές από χτυπήματα πέτρας μπορούν να επισκευαστούν χωρίς αντικατάσταση του κρυστάλλου. Αν έχετε κάλυψη θραύσης
κρυστάλλων, η επισκευή γίνεται χωρίς δική σας χρέωση. Ένα υγρό υλικό τοποθετείται στην κατεστραμμένη περιοχή και καλύπτει το κενό. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να καλυφθούν και μικροσκοπικές ρωγμές. Μετά στεγανοποιείται με ακτινοβολία UV ώστε να είναι τόσο σκληρό όσο το γυαλί.

Επισκευή δέρματος.

Τρύπες, καψίματα, σκισίματα, κοψίματα και γρατζουνιές. Ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς, γίνονται τοπικές αποκαταστάσεις με εξαιρετική επιτυχία. Αυτή η γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος επισκευής συνίσταται και σε περιπτώσεις επίμονων λεκέδων.

Χτυπήματα από πέτρα.

Χτυπήματα από πέτρες στο καπό ή άλλα βαμμένα μέρη στο μπροστινό μέρος αποκαθίστανται γρήγορα και με χαμηλό κόστος, άψογα.

Ελάτε και ανακαλύψτε το Clever Repair της VW.

Επωφεληθείτε και εσείς από την υπηρεσία Clever Repair για το δικό σας Volkswagen. Περάστε από το συνεργείο μας ή μιλήστε με έναν ειδικό / τεχνικό και ανακαλύψτε πόσο μεγάλο όφελος θα έχετε για την αποκατάσταση τοπικών ζημιών. Αλλά και για την διατήρηση της αξίας μεταπώλησης. Οι τεχνικοί σύμβουλοί μας θα σας ενημερώσουν για τις τεχνικές λεπτομέρειες, τις διαδικασίες και τις εναλλακτικές τους. Ελάτε στην Αφοί Φιλοσίδη α.ε.

Στόχος μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσιτών, προσωποποιημένων υπηρεσιών με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.: Τα πάντα γύρω από την αυτοκίνηση της VW