Γρήγορα. Οικονομικά. Άψογα. Στην Λ. Αθηνών 374

Στην Direct Express μπορείτε να εξυπηρετηθείτε εγγυημένα οικονομικά και γρήγορα.
Για όλα τα μοντέλα Volkswagen. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας για γρήγορες μικροεπισκευές μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεών σας. Και όχι μόνο!

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 28/2/2020.
Με κάθε λιπαντικό ή πλήρες σέρβις Volkswagen, απόκτησε στην προνομιακή τιμή των 20€ ολοκληρωμένο πρόγραμμα ετήσιας οδικής βοήθειας Mondial Assistance.

Direct Express L.Athinon ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος κλιματιστικού με κάθε σέρβις

🛑 Τώρα στο Direct Express L.Athinon ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος κλιματιστικού με κάθε σέρβις!

🚘 Έλα χωρίς ραντεβού Λ.Αθηνών 374, Περιστέρι.

➡ Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/7/2019.

Προσφορά στην Direct Express L. Athinon, γνήσια μάκτρα εμπρός υαλοκαθαριστήρων μόνο 19,99€.

Δώρο με την αλλαγή:
✅ Χειμερινός έλεγχος ασφαλείας 7 βασικών σημείων.
🎫 Κουπόνι για έκπτωση έως 35% στα ανταλλακτικά του επόμενου σέρβις.

🚘 Έλα χωρίς ραντεβού Λ.Αθηνών 374, Περιστέρι.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/11/2018, για Polo, Golf, Golf Plus, Jetta, Passat, Touran, Tiguan, ηλικίας 5+ ετών.

Υψηλή ποιότητα, γνήσια ανταλλακτικά, προσιτές τιμές.

Η υπηρεσία Direct Express υπόσχεται χαμηλές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση, χωρίς υποχρέωση εκ των προτέρων συνεννόησης. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ποιότητα ενός Εξουσιοδοτημένου συνεργείου Volkswagen, καθώς στο Direct Express απασχολούνται μόνο ειδικοί που διαθέτουν άριστη γνώση της μάρκας. Επίσης, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®, ανταλλακτικά Volkswagen Economy και Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen.

Συμφέρει εσάς και το Volkswagen σας.

Το Direct Express είναι το συνεργείο της μάρκας για γρήγορες επισκευές ή για έκτακτες επιθεωρήσεις που τυχόν θα χρειαστείτε στο χρονικό διάστημα μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεών σας, όπως αλλαγή λαδιών, φρένα, ελαστικά ή αμορτισέρ. Με εγγυημένα χαμηλές, σταθερές τιμές. Εδώ οι εργασίες επισκευής και συντήρησης συμφέρουν, ιδίως αν το Volkswagen σας είναι άνω των 5 ετών.

Με απευθείας παραλαβή στο αυτοκίνητο αν το επιθυμείτε.

Αν το επιθυμείτε, ο Σύμβουλος Service του Direct Express θα εξετάσει πρώτα μαζί σας διεξοδικά την κατάσταση του αυτοκινήτου σας, θα καταγράψει τις επιθυμίες και τα προβλήματα που θα αναφέρετε, και έπειτα θα καθορίσει τις απαιτούμενες εργασίες επισκευής.
Έτσι ενημερώνεστε αρμοδίως σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν για λόγους ασφαλείας, και ποιες μπορούν να περιμένουν μέχρι την επόμενη φορά – με το κόστος να παραμένει εξαρχής σταθερό.