Απόκτησε το Polo από 99€/μήνα

Τώρα το Polo ετοιμοπαράδοτο με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα και μηνιαία δόση από 99€! Το αγαπημένο μοντέλο που διαθέτει τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους αλλά και χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, την υψηλότερη ποιότητα υλικών αλλά και τα πιο προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Όροι χρηματοδότησης:

  • Ονομαστικό επιτόκιο: 0,9%
  • Ελάχιστη προκαταβολή: 35%
  • Διάρκεια δανείου: 48 μήνες
  • Περιλαμβάνονται 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια service προνομιακό επιτόκιο από 3,5% από την Volkswagen Financial Services.

Ζήσ΄το στο full!

Με τον νέο εντυπωσιακό και σπορ σχεδιασμό και με τον Ψηφιακό και Διαδραστικό Πίνακα Οργάνων, Active Info Display, το νέο Polo δείχνει γεμάτο αυτοπεποίθηση. Μια σειρά από πακέτα σχεδιαστικού εξοπλισμού προσφέρουν περαιτέρω δυνατότητες εξατομίκευσης. Το εσωτερικό του Polo έχει επίσης αναβαθμιστεί: διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για επαγωγική φόρτιση κινητών smartphone καθώς και νέα συστήματα infotainment με έως 8’’ οθόνες (20.3 cm). Στον τεχνικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης όπως το «Front Assist» με λειτουργία αναγνώρισης πεζών, ο προαιρετικός αισθητήρας τυφλού σημείου «Blind Spot Monitor» καθώς και το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος «Park Assist».

Σχεδιασμός & Εξοπλισμοί.

Το νέο Polo με τις έντονες και κομψές γραμμές του συνδυάζει τέλεια το design με τη λειτουργικότητα. Χάρη στην άνεση, την ασφάλεια και τον μοντέρνο σχεδιασμό κερδίζει συνέχεια θαυμαστές. Με λίγα λόγια: θα απολαύσεις την οδήγηση του Polo.

Οδήγησε & παράγγειλέ το Polo

Επιθυμείς να αποκτήσεις το Polo;

Κλείσε τώρα Test Drive ή βίντεο-ραντεβού!